Cégtulajdonosként már találkozott a SEO kifejezéssel. Ez egy gyakran használt mozaikszó, és határozottan rendkívül fontos, hogy webhelyére felfigyeljenek.

A SEO vagy keresőoptimalizálás az, amikor egy keresőmotor, mint például a Google, egy adott kifejezés vagy szó eredményeként felhívja webhelyét. Vállalkozásként természetes, hogy az Ön által kínált szolgáltatásokhoz megtalálják az országszerte és/vagy egy adott helyen.

A rossz hír...

A SEO-val kapcsolatos rossz hír az, hogy nincs mágikus képlet. Egyetlen vállalat sem garantálhatja az eredményeket, mert ez kívül esik az ellenőrzésükön. Az online marketingszakértők tapasztalataikat és szakértelmüket kínálják, hogy segítsék vállalkozását, akár apró tippekkel és trükkökkel, akár erőforrások gazdag felhasználásával, hogy webhelye hírnevét javítsák. Tehát ez lehet az oldalcímek módosítása úgy, hogy egy kulcsszót is tartalmazzon, hogy a Google elemezhesse webhelyét, és tudja, mit csinál, és hogy mi alapján kell rangsorolnia.

SEO-tudatossá válás

Vállalkozástulajdonosként szilárdan hiszek abban, hogy Ön a legalkalmasabb személy vállalkozása marketingjére, legyen az online vagy offline. Minden tudást és szakértelmet megadok ahhoz, hogy segítsem vállalkozását elérni a kívánt rangsorolási eredményeket, de ez mindkét irányban működik. Ha időt szán vállalkozása online marketingjére, akár közösségi média platformokon keresztül, hogy a webhely tartalmát naprakészen és relevánsan tartsa, és segít, hogy a külső webhelyekről a webhelyére mutató hivatkozások jöjjenek létre a hírnév növelése érdekében, akkor eredményeket érhet el, és erről szól a SEO.

Segítségre van szükséged?

Nem azért vagyok itt, hogy értékesítési pályát kínáljak, napi rendszerességgel dolgozom kisvállalkozásokkal a SEO-jukkal, és eredményt érek el. Marketingügynökségekkel dolgozom, saját eszközeimet építettem, és több mint 6 éves tapasztalattal rendelkezem. Bízhat bennem, hogy segítek webhelye minden vonatkozásában, a tervezéstől, az összeállításon át a folyamatos webhelykezelésig és -támogatásig.

Vissza
Vissza
Vissza a blog kezdőlapra