Skip links

Tervezés menete

A weboldal megtervezése nagy fontosságú a siker szempontjából. Ahhoz, hogy weboldalunk sikeres legyen, a tervezési fázisban számos szempontot kell figyelembe venni. Ennek a tervezési fázisnak a lépéseit próbálom meg összefoglalni az elkövetkezendőkben.

TERVEZÉS MENETE

Tervezés menete

A weboldal megtervezése nagy fontosságú a siker szempontjából. Ahhoz, hogy weboldalunk sikeres legyen, a tervezési fázisban számos szempontot kell figyelembe venni. Ennek a tervezési fázisnak a lépéseit próbálom meg összefoglalni az elkövetkezendőkben.

01 /

Mielőtt hozzáfogok a weboldal készítés tervezése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját, és ismernem cégét, cége profilját, tevékenységi körét, hogy minél inkább testre szabott weboldalt készítsek. A konzultáció folyamán a több éves szakmai tapasztalat révén szerzett észrevételeimet, ötleteimet is megosztom a megrendelővel.

Konzultáció, tervezés

02 /

A weboldal készítés árajánlatának elfogadása után megkezdem a grafikai tervezést, melyek design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ekkor fontos, hogy minden képi és arculati anyag (pl. logó) rendelkezésemre álljon. Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetek az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozok tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát. Az elfogadott design és struktúra után nincs más hátra, mint felölteni az oldalt tartalommal, melyhez a szöveget szintén a megrendelőtől várom.

Grafikai tervezés, programozás

03 /

Weboldal átadása előtt tesztelem annak megfelelő működését az ügyféllel együtt. Az esetleges hibákat korrigálom, és bemutatom a megrendelőnek az adminisztrációs felület használatát.

Tesztelés, élesítés

04 /

Átadás után 6 hónap garanciát vállalok az elkészített weboldalra. A weboldal készítés, majd élesítése után a működés közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési ötleteket, frissítéseket, problémákat minden esetben segítek a megrendelőnek megoldani. Folyamatos üzemeltetési, frissítési, weboldal support szolgáltatással is fordulhat hozzám bizalommal.

Garancia, support

BEMUTATKOZÁS

Miért érdemes velem dolgoznod?

Nagy tapasztalattal rendelkezem kis- és középvállalkozások céges weboldalainak elkészítésében, emellett különböző alkalmazások, webes felhasználói felületek, logók, bannerek, névjegyek grafikai tervezésében is nagy rutint szereztem.

1
miert erdemes szenvedely feher

Szenvedély

Imádom a munkám, ezért minden általam készített projektet olyan szintű törődéssel kezelek mintha a sajátomról lenne szó.

2
miert erdemes tapasztalat feher

Tapasztalat

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megtanultam, mire van az ügyfeleimnek szüksége.

3
miert erdemes rugalmassag feher

Rugalmasság

Azt vallom, hogy nincs két egyforma ügyfél. Mindenkinek másra van szüksége, nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

4
miert erdemes tudas feher

Tudás

Folyamatosan képzem magam, tanulok az ügyfeleimtől, tanulok a piactól, tanulok a konkurenciától. A tudásomat pedig igyekszem maradéktalanul implementálni.

5
miert erdemes tamogatas feher

Nincs több elégtelen támogatás

A megkereséseim körülbelül 60% -a panaszkodik jelenlegi webdesignerükre. A kommunikáció hiánya az iparban általános probléma, ezért mindig kevesebb mint 24 órán belül válaszolok minden ügyfélnek.

6
miert erdemes leallas feher

Nincs több leállás

Nem könnyű feladat a sok ajánlat közül kiválasztani a lehető legjobb tárhelyet weboldalad számára. Technikai segítséget nyújtok, hogy weboldalad a legnagyobb biztonságban, és sebességgel üzemeljen.

Részletek
Húzd