Tervezés

A weboldal megtervezése nagy fontosságú a siker szempontjából. Ahhoz, hogy weboldalunk sikeres legyen, a tervezési fázisban számos szempontot kell figyelembe venni. Ennek a tervezési fázisnak a lépéseit próbálom meg összefoglalni az elkövetkezendőkben.

Konzultáció, tervezés

Mielőtt hozzáfogok a weboldal készítés tervezése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját, és ismernem cégét, cége profilját, tevékenységi körét, hogy minél inkább testre szabott weboldalt készítsek. A konzultáció folyamán a több éves szakmai tapasztalat révén szerzett észrevételeimet, ötleteimet is megosztom a megrendelővel.

Grafikai tervezés, programozás

A weboldal készítés árajánlatának elfogadása után megkezdem a grafikai tervezést, melyek design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ekkor fontos, hogy minden képi és arculati anyag (pl. logó) rendelkezésemre álljon. Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetek az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozok tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát. Az elfogadott design és struktúra után nincs más hátra, mint felölteni az oldalt tartalommal, melyhez a szöveget szintén a megrendelőtől várom.

Tesztelés, élesítés

Weboldal átadása előtt tesztelem annak megfelelő működését az ügyféllel együtt. Az esetleges hibákat korrigálom, és bemutatom a megrendelőnek az adminisztrációs felület használatát.

Garancia, support

Átadás után 1 éves garanciát vállalok az elkészített weboldalra. A weboldal készítés, majd élesítése után a működés közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési ötleteket, frissítéseket, problémákat minden esetben segítek a megrendelőnek megoldani. Folyamatos üzemeltetési, frissítési, weboldal support szolgáltatással is fordulhat hozzám bizalommal.

Szívesen dolgoznál velem?

A projekt tervező segít részletesen elém tárni elképzelésedet. Minél többet tudok, annál könnyebben teszem meg az első lépéseket.