Elérhetőségek
info@horvathkaroly.hu
ahorvathkaroly@gmail.com
+36 30 378 12 17
Vissza

Tervezés menete

1.

Konzultáció, tervezés

Mielőtt hozzáfogok a weboldal készítés tervezése előtt, fontos tudni a honlap létrehozásának a célját, és ismernem cégét, cége profilját, tevékenységi körét, hogy minél inkább testre szabott weboldalt készítsek. A konzultáció folyamán a több éves szakmai tapasztalat révén szerzett észrevételeimet, ötleteimet is megosztom a megrendelővel.

2.

Grafikai tervezés, programozás

A weboldal készítés árajánlatának elfogadása után megkezdem a grafikai tervezést, melyek design és szerkezeti megoldásokat is tartalmaznak. Ekkor fontos, hogy minden képi és arculati anyag (pl. logó) rendelkezésemre álljon. Lépésenként, minden munkafázisban egyeztetek az ügyféllel és a véleményezése alapján dolgozok tovább. Az így kapott elsődleges látványterv után is van még lehetőség módosításra, míg a weblap el nem éri a kívánt formát. Az elfogadott design és struktúra után nincs más hátra, mint felölteni az oldalt tartalommal, melyhez a szöveget szintén a megrendelőtől várom.

3.

Tesztelés, élesítés

Weboldal átadása előtt tesztelem annak megfelelő működését az ügyféllel együtt. Az esetleges hibákat korrigálom, és bemutatom a megrendelőnek az adminisztrációs felület használatát.

4.

Garancia, support

Átadás után 6 hónap garanciát vállalok az elkészített weboldalra. A weboldal készítés, majd élesítése után a működés közben felmerülő kérdéseket, fejlesztési ötleteket, frissítéseket, problémákat minden esetben segítek a megrendelőnek megoldani. Folyamatos üzemeltetési, frissítési, weboldal support szolgáltatással is fordulhat hozzám bizalommal.

Bemutatkozás

Miért érdemes velem dolgoznod?

Szenvedély

Imádom a munkám, ezért minden általam készített projektet olyan szintű törődéssel kezelek mintha a sajátomról lenne szó.

Tapasztalat

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megtanultam, mire van az ügyfeleimnek szüksége. Nem találgatok, tudom mit kell csinálni.

Rugalmasság

Azt vallom, hogy nincs két egyforma ügyfél. Mindenkinek másra van szüksége, nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

Tudás

Folyamatosan képzem magam, tanulok az ügyfeleimtől, tanulok a piactól, tanulok a konkurenciától. A tudásomat pedig igyekszem maradéktalanul implementálni.

Nincs több elégtelen támogatás

A megkereséseim körülbelül 60% -a panaszkodik jelenlegi webdesignerükre. A kommunikáció hiánya az iparban általános probléma, ezért mindig kevesebb mint 24 órán belül válaszolok minden ügyfélnek.

Nincs több leállás

Nem könnyű feladat a sok ajánlat közül kiválasztani a lehető legjobb tárhelyet weboldalad számára. Technikai segítséget nyújtok, hogy weboldalad a legnagyobb biztonságban, és sebességgel üzemeljen.

Árajánlatkérés

Szívesen dolgoznál velem?

A projekt tervező segít részletesen elém tárni elképzelésedet. Minél többet tudok, annál könnyebben teszem meg az első lépéseket.

Kapcsolat

Elérhetőségek

A weboldalamon cookie-kat használok, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassam. Részletek