Skip links

Szolgáltatások

Olyan egyedi weboldalt tervezek számodra, amely kreatív megoldásokat használ a látogatóid figyelmének felkeltésére, harmonikus összhangban a vállalkozásod arculatával.

Szolgáltatások
Több mint 13 éve foglalkozom weboldalak tervezésével. Célom, hogy minden szempontból optimális weboldalakat készítsek. Ennek érdekében a vizuális megjelenítés mellett kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy CMS sitebuild , social media , SEO területeken is folyamatosan tovább kepézzem magam. Fontos számomra, hogy minden olyan ismeret birtokában legyek, amely lényeges egy jól működő weboldal elkészítéséhez. Ügyfeleimmel – és a magánéletben is – a rugalmasságot képviselem, így könnyű velem együttműködni .

Az ügyfelek igényeinek megfelelően, a tervezési szempontokat a megvalósíthatóság szemszögéből vizsgálva nyújtok praktikus és egyszerű megoldásokat az elképzelésekre. Misszióm, hogy olyan weboldalakat készítsek, amelyek nemcsak megjelenésben magas színvonalúak, hanem tudatos stratégiájuknak köszönhetően megfelelnek mind a modern kor igényeinek, mind az ügyfél kívánságainak.

HMTL/CSS

%

WordPress

%

Shopify

%

Shoprenter

%

Mangento

%

Unas

%
Szolgáltatások

Webdesign

Úgy gondolom, hogy a remek web designnak nem csupán szépnek, de egyszerűnek, eredetinek, és legfőként tisztán funkcionálisnak is kell lennie. Weboldalad látogatói, alkalmazásod felhasználói ezzel a nekik tervezett felülettel találkoznak, ezért nagyon fontos a használhatóság és a tartalom megfelelő átadása. Csak így lehetnek sikeresek online erőfeszítéseid, üzleti sikered múlhat rajta.

webdesign
Weboldalak webáruházak
Szolgáltatások

Weboldalak
Webáruházak

A web ma már nem az ismerősöd furcsa kisfiának játékszere. Életünk része lett, és fontos kommunikációs csatorna vásárlóiddal, ügyfeleiddel. Személyre szabva találjuk ki, hogyan lehet a leghasznosabb számodra. A legtöbb weboldalunk sokkal több, mint amit látsz: egy-egy webáruház mögött a megrendelések, szállítások, raktárkészletek kezelése, vagy akár egy cég teljes ügyvitele is rejtőzhet.

Szolgáltatások

Grafikai
tervezés

Annak ellenére, hogy a digitális tartalmak egyre nagyobb teret nyernek, továbbra is fontos a cégek fizikai, kézzelfogható megjelenése. Az embereket egyre több vizuális inger éri, és ebben a zsúfolt, rikító környezetben nem könnyű kitűnni, pedig az első benyomás a döntő. Segítünk arculatodat nyomtatott kiadványokra és csomagolásokra is átültetni.

Grafikai tervezés
Cégarculat logó
Szolgáltatások

Cégarculat
logó

Segítek megtalálni saját hangod és stílusod, ami alapján egyértelműen be tudnak azonosítani leendő vásárlóid. Logód és arculatod feladata nemcsak az, hogy megkülönböztessen téged a versenytársaktól, hanem egyúttal céged gondolkodásáról, minőségéről is képet ad, és egyértelműen kifejezi vállalkozásod lényegét, egyéniségét.

Szolgáltatások

Weboldal, webáruház
optimalizálás

Weboldal látogatóként senki sem szereti, ha hosszú másodperceket kell várnia az adott oldal betöltésére, illetve a szöveges és képi tartalmak megjelenésére. Hatványozottan igaz ez a mobil eszközök esetében. Egy wordpress weboldal esetében ez komoly lemorzsolódást, látogató vesztést okoz.

szolgaltatasok optimalizalas
BEMUTATKOZÁS

Miért érdemes velem dolgoznod?

Nagy tapasztalattal rendelkezem kis- és középvállalkozások céges weboldalainak elkészítésében, emellett különböző alkalmazások, webes felhasználói felületek, logók, bannerek, névjegyek grafikai tervezésében is nagy rutint szereztem.

1
miert erdemes szenvedely feher

Szenvedély

Imádom a munkám, ezért minden általam készített projektet olyan szintű törődéssel kezelek mintha a sajátomról lenne szó.

2
miert erdemes tapasztalat feher

Tapasztalat

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megtanultam, mire van az ügyfeleimnek szüksége.

3
miert erdemes rugalmassag feher

Rugalmasság

Azt vallom, hogy nincs két egyforma ügyfél. Mindenkinek másra van szüksége, nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.

4
miert erdemes tudas feher

Tudás

Folyamatosan képzem magam, tanulok az ügyfeleimtől, tanulok a piactól, tanulok a konkurenciától. A tudásomat pedig igyekszem maradéktalanul implementálni.

5
miert erdemes tamogatas feher

Nincs több elégtelen támogatás

A megkereséseim körülbelül 60% -a panaszkodik jelenlegi webdesignerükre. A kommunikáció hiánya az iparban általános probléma, ezért mindig kevesebb mint 24 órán belül válaszolok minden ügyfélnek.

6
miert erdemes leallas feher

Nincs több leállás

Nem könnyű feladat a sok ajánlat közül kiválasztani a lehető legjobb tárhelyet weboldalad számára. Technikai segítséget nyújtok, hogy weboldalad a legnagyobb biztonságban, és sebességgel üzemeljen.

Részletek
Húzd