Ajánlatkérés

Az űrlap elküldése után maximum 2 munkanapon belül jelentkezem Nálad, hogy egyeztessük a további részleteket az árajánlat elkészítéséhez. Az egyeztetés történhet emailen, vagy egy előre egyeztetett telefonos beszélgetés során is, igényeid szerint.

Bemutatkozás

Miért érdemes velem
dolgoznod?

Nagy tapasztalattal rendelkezem kis- és középvállalkozások céges weboldalainak elkészítésében, emellett különböző alkalmazások, webes felhasználói felületek, logók, bannerek, névjegyek grafikai tervezésében is nagy rutint szereztem.
miert erdemes szenvedely feher

Szenvedély

Imádom a munkám, ezért minden általam készített projektet olyan szintű törődéssel kezelek mintha a sajátomról lenne szó.
miert erdemes tapasztalat feher

Tapasztalat

Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Megtanultam, mire van az ügyfeleimnek szüksége.
miert erdemes rugalmassag feher

Rugalmasság

Nincs két egyforma ügyfél. Mindenkinek másra van szüksége, nemcsak a feladatok végrehajtásában, de az ügyfélkapcsolatban is.
miert erdemes tudas feher

Tudás

Képzem magam, tanulok az ügyfeleimtől, tanulok a konkurenciától. A tudásomat pedig igyekszem maradéktalanul implementálni.
miert erdemes tamogatas feher

Nincs több elégtelen támogatás

A megkereséseim körülbelül 60% -a panaszkodik jelenlegi webdesignerükre. A kommunikáció hiánya az iparban általános probléma, ezért mindig kevesebb mint 24 órán belül válaszolok minden ügyfélnek.
miert erdemes leallas feher

Nincs több leállás

Nem könnyű feladat a sok ajánlat közül kiválasztani a lehető legjobb tárhelyet weboldalad számára. Technikai segítséget nyújtok, hogy weboldalad a legnagyobb biztonságban, és sebességgel üzemeljen.
Kapcsolat
Kapcsolat
Szívesen dolgoznál velem?